محل تبلیغات شما

معرفی رشته معماری داخلی

امروزه تامین آسایش و شرایط زندگی در درون یک بنا همپای تجسم بیرونی آن بنا مهم و حساس است. به طوری که خصوصیات درونی یک بنا باعث جذب انسان و احساس تعلق او به یک فضا می شود.

طراح معمار داخلی وظیفه طراحی مسی - آپارتمان ها و ساختمان های اداری- تجاری و آموزشی و طراحی مبلمان و دکوراسیون داخلی را بر عهده دارد که نقشه های معماری پس از انجام مطالعات لازم اولیه براساس نتایج تصویب شده تهیه می شود.

آموزش معماری داخلی در این هنرستان
هنرستان وکیلی 8 به عنوان اولین و تنها هنرستان دخترانه در شهرستان نیشابور است که در زمینه آموزش این رشته پرطرفدار از سال تحصیلی1399-1400 آغاز به فعالیت خواهد کرد.

 

مهارت هایی که هنرجویان در این رشته می آموزند
درسهای ارائه شده دروسی است مثل: طراحی، زیباشناسی وغیره که جنبه هنری رشته و دروسی مثل: سازه های بتنی و فی، مقاومت مصالح و . به جنبه فنی این رشته مربوط می شود.

یک معمار باید در طراحی خانه به فضای آرام بخش همانقدر اهمیت دهد که به اصول فیزیکی مثل: نور، صوت و . توجه می کند. بنابراین معماری به عنوان یک تخصص چند رشته ای به شمار می آید که هم شامل مباحث فنی و مهندسی است و هم بر خلاقیت ،   ذوق هنری و زیباشناسی تاکید دارد و هم باید در این راستا مباحث اجتماعی، اقتصادی و روانشناسی را  مورد توجه قرار دهد .
معماری بیش از آنکه علم و تکنیک باشد، ذوق و سلیقه و استعداد است و معمار کسی است که طرحهای فردی‌اش با نقاشی و مجسمه‌سازی رقابت کند و در واقع بتواند مجسمه‌ای کاربردپذیر بسازد. به همین دلیل می‌توان گفت که معمار یک هنرمند است و باید مانند هر هنرمند دیگری چشم، ذهن و دستی توانا داشته باشد تا بتواند به یاری چشم و با تکیه بر ذخیره فرهنگی خود بخوبی ببیند و سپس با ذهنی پویا آنچه را که دیده است به تحلیل کشیده و با احساس و عاطفه درآمیزد و در نهایت به یاری دست و با کمک گرفتن از دانش های فنی و تکنیکی طرحی نو را خلق کند.
 

برای ورود به این رشته به طور کلی باید :
بسیار صبور، دقیق و منظم باشید؛
از شکست نترسید و زود نا امید نشوید؛
ارتباط عمومی بسیار خوبی داشته باشید؛
با استعداد و خلاق باشید؛
از تجربه بقیه(سال بالایی ها) استفاده کنید؛
قدرت تجسم بالایی داشته باشید؛
بتوانید حرف خودتان را به کرسی بنشانید (البته با دلیل و مدرک مستدل)؛

ویژگیهای ذکر شده تنها مشتی بودند نمونه خروار .  از باب مهارتهای فردی باید گفت حتما در زمینه نقاشی و طراحی آمادگی داشته لازم نیست به کلاسهای حرفه ای بروید تنها مهارت دستی خود را زیاد کنید (این مهارت حتی می تواند از طریق پر کردن یک ورق سفید با خطوط مختلف نیز حاصل شود).در مورد رنگها و خواص آنها مطالعه کنید.کتابهایی راجع به سیر تحول هنر را مطالعه کنید. با نرم افزارهایAUTO CAD ، ARCHICAD ، ۳D MAX ،PHOTO SHOP   و نظایر آن آشنا باشید . این نرم افزارها آنقدر سرگرم کننده هستند که شما را تا حدود زیادی ماهر کنند بدون آنکه خسته شوید.

 

                   معماری داخلی

                     

                

                



آینده شغلی و تحصیلی
 

فارغ التحصیلان این رشته تحت عنوان طراح معماری داخلی زیر نظر مهندسین در شركتهاي دولتي و غیر دولتي مشغول به كار مي شوند کارهای زیر راانجام دهند
- انجام طراحي معماري داخلي ، ترسیم نقشه هاي مربوط به فضاهاي داخلي ساختمان- ترسیم نقشه هاي اجرایي مبلمان- رسم رنگي پرسپكتیو سرویس ها، پلكان و لوازم داخلي ساختمان و ماكت سازي آنها-توانایی ترسیم پلان دکوراسیون- توانایی ترسیم نقشه های شهرک و محوطه ساز


و همچنین پس از ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر می توانند به فعالیت های زیر بپردازند:

  • طراحی بنا،از طراحهای اولیه تا مراحل اجرایی کار و طراحی اجزا عناصر تشکیل دهنده بنا.
  • رهبری و سرپرستی دفاتر مشاور معماری (مهندسی مشاور)
  • نظارت عمومی و عالی بر صحت انجام کار در عملیات اجرایی ساختمانی (مهندسی ناظر)
  • مدیریت و هماهنگی اجرایی پروژه‌های معماری (مدیریت پروژه)
  • تاسیس و سرپرستی موسسات پیمانکاری و احداث ساختمان.
  • همکاری با کلیه متخصصینی که کارشان با ساماندهی فضای زیست مرتبط است، مانند اکولوژیست‌ها، جغرافی دانان، اقلیم شناسان، برنامه ریزان اقتصادی و اجتماعی و . . . .
  • طراحی پارک‌ها و میادین شهری و محوطه سازی.
  • مشارکت در پروژه‌های برنامه ریزی و طراحی شهری و شهرسازی.
  • طراحی تک بناها در مقیاس کوچک و انجام دکوراسیون داخلی.
  • انجام کارهای پژوهشی و آموزشی در زمینه طراحی فضای زیست.

 

معرفی هنرستان وکیلی 8

معرفی رشته دوخت لباس شب و عروس

تعریف معماری داخلی

  ,طراحی ,معماری ,رشته ,یک ,داخلی ,    ,و طراحی ,این رشته ,معماری داخلی ,در این

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گنجینه عظیم(نهج‌البلاغه) وبلاگ شخصی